Muzicianul Carlos Santana a lansat o gamă de produse pe bază de canabis, alăturându-se astfel unora ca Snoop Dogg, Willie Nelson şi Wiz Khalifa, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mirayo”, linie de produse premium, a fost lansată în colaborare cu Left Coast Ventures din Santa Monica, companie care produce branduri ca Marley Natural şi Mind Your Head al lui Mickey Hart, bateristul Greatful Dead.

Gama de produse a lui Santana este descrisă ca „linie de canabis crescut la soare care omagiază moştenirea spirituală latină a plantei”.

Carlos Santana s-a asigurat că brandul reflectă filosofia lui, care presupune „determinare, descoperire şi auto-actualizare”.

Chitaristul spune despre proprietăţile speciale ale canabisului: „Din experienţă, poate intensifica reflecţia meditativă şi expresia creativă. Poate înlătura indoiala negativă pentru a dezvălui darul etern al unicităţii noastre. Cu Mirayo sper să pot ajuta oamenii să utilizeze canabisul ca poartă către un comportament mai benevolent, precum bunăvoinţa şi compasiunea”. 

Produsele sunt distribuite în California.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.