Cântăreaţa de rap Cardi B este vizată de o nouă acuzaţie de agresiune după o ieşire într-un club de striptease din New York.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit AFP, un juriu, reunit pentru a examina acuzaţiile formulate de Biroul Procurorului din Queens, a adăugat 14 capete de acuzare celor şase care existau deja în acest dosar din octombrie 2018 pe numele lui Belcalis Almanzar, numele ei adevărat. 

Două dintre noile capete de acuzare, formulate pentru comiterea unei agresiuni ce vizează lezarea integrităţii fizice a victimei prezumtive, sunt mai grave şi fiecare dintre ele este pasibil de o perioadă privativă de libertate de până la patru ani în statul New York.

Artista, originară din Bronx, în vârstă de 26 de ani, trebuie să se prezinte la audiere marţi. 

Presupusele fapte s-au petrecut pe 29 august 2018. În acea seară, grupul cu care artista se afla în acea seară la Angels Strip Club din Queens a aruncat cu mobilier spre două dintre angajate la ordinul lui Cardi B. Ea bănuia că una dintre angajate avea o aventură cu soţul ei, Offset, membru al trioului de rapperi Migos.

La jumătatea lunii aprilie, Cardi B a refuzat să îşi recunoască vinovăţia pentur doar un cap de acuzare care i-ar fi garantat o pedeapsă redusă.

Cardi B a câştigat anul acesta premiul Grammy la categoria "cel mai bun album rap" pentru "Invasion of Privacy". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.