Cardi B a anulat procedura de divorţ după ce cântăreaţa şi rapperul Offset au decis să mai dea o şansă mariajului lor, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a depus actele de divorţ luna septembrie şi cerea custodia principală a fiicei cuplului, Kulture, în vârstă de 2 ani. La acel moment, Cardi B susţinea că relaţia a fost „iremediabil distrusă”.

Belcalis Almanzar, pe numele real, a cerut luni ca dosarul să fie anulat „fără rpejudicii”, lucru care înseamnă că ea poate depune din nou actele de divorţ, la o altă dată.

Cei doi s-au căsătorit în secret în 2017 şi au dezvîluit acest lucru abia după un an. După ce a fost anunţată separarea, cei doi au putut fi văzuţi împreună luna trecută, în Las Vegas şi Atlanta, la evenimente dedicate celei de-a 28-a aniversări a cântăreţei.

Ea le-a spus apoi fanilor că îl consideră cel mai bun prieten şi că „este foarte greu să nu vorbeşti cu cel mai bun prieten”.

Offset, pe numele real Kiari Cephus, membru al grupului Migos, a declarat pentru Billboard că ei s-au împăcat.

Acum, un judecător trebuie să semneze respingerea cazului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.