Cinematograful itinerant Caravana Metropolis - cinema în aer liber va avea prima oprire la Tulcea, în spaţiul de proiecţie amenajat în Piaţa Civică. Între 4 şi 9 iulie, de la ora 21.30, publicul va putea urmări şase dintre cele mai bune filme din ultimul an, cu distincţii importante la festivaluri de film internaţionale şi va putea participa la trei ateliere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intrarea la proiecţii este liberă în limita locurilor disponibile iar toate detaliile se găsesc pe Facebook.

Evenimentul aduce anul acesta pe marele ecran 6 filme noi în Selecţia oficială - program care în fiecare an reuneşte cele mai apreciate filme lansate în ultimul an, laureate sau nominalizate la festivalurile de la Veneţia şi San Sebastián, la Globurile de Aur, Premiile BAFTA şi chiar la Oscar.

Utilizând echipamente performante, un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni şi un ecran gonflabil de 120 metri pătraţi, Caravana Metropolis- cinema în aer liber oferă o calitate a proiecţiei întâlnită în marile săli de cinema ale lumii. Evenimentul şi-a propus încă de la început să apropie publicul larg de filmul european şi de filmul de autor, în general.

Între filmele proiectate vor fi: "D-na Harris cucereşte Parisul/ Mrs. Harris Goes to Paris", "Inocentul/ L'innocent", "Iluzii pierdute/ Illusions perdues", "Ancheta unui scandal de stat/ Enquête sur un scandale d'État", "Jucăria nouă/ Le nouveau jouet". 

În zilele de 7, 8 şi 9 iulie, de la ora 11.00, va avea loc, la Casa Avramide, câte un atelier de percuţie gratuit susţinut de Emi Ionescu, care vor acomoda maxim 20 participanţi cu vârsta peste 7 ani per sesiune. Emi Ionescu este muzician de aproape douăzeci de ani şi de-a lungul timpului a colaborat cu diverşi muzicieni români precum Electric Brother, Sensor sau Timpuri Noi.

După Tulcea, Caravana Metropolis - cinema în aer liber va mai poposi la Făgăraş (18 - 20 iulie), Râşnov (21 - 23 iulie) şi Alexandria (1 - 6 august).
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.