Capul personajului de neuitat "E.T." a fost vândut la licitaţie cu 635.000 de dolari (peste 581.000 de euro), în cadrul unei vânzări organizate în Beverly Hills (Los Angeles) de Julien's Auctions, a anunţat vineri casa de licitaţii. Preţul a fost totuşi sub aşteptări, care variau între 800.000 şi 1 milion de dolari, relatează agenţia Belga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emblematicul halat de baie din "Marele Lebowski", bluza de logodnă a prinţesei Diana, o jachetă purtată de Audrey Hepburn în "Charade" (1963) şi celebrul computer aparţinându-i lui Carrie Bradshaw, personajul căreia i-a dat viaţă Sarah Jessica Parker în seria "Sex and the City", sunt, de asemenea, oferite în cadrul licitaţiei, care va continua sâmbătă.

Capul lui E.T., vândut de creatorul său, Carlo Rambaldi, are nări ce se pot deschide şi închide. Ochii, buzele şi sprâncenele sale pot fi, de asemenea, mişcate.

O sabie din Conan Barbarul, interpretat de Arnold Schwarzenegger în anii 1980, a fost achiziţionată pentru 45.500 de dolari, în timp ce o macetă folosită de Harrison Ford în rolul lui Indiana Jones a fost vândută cu 65.000 de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.