„Captain America 4” se filmează în ciuda grevei scenariştilor. Lansarea sa este programată pentru mai 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Harrison Ford, în vârstă de 80 de ani, filmează în prezent „Captain America 4”, a anunţat protagonistul Anthony Mackie care acum joacă rolul celebrului super-erou din Universul Cinematic Marvel. 

„Când Harrison Ford îţi explică cum ar trebui să baţi în filme... Mulţumesc pentru înţelepciune şi râsete, prietene!”, a scris Anthony Mackie pe contul său de Instagram, postând o fotografie cu Harrison Ford de pe platourile de filmare.

Harrison Ford îl interpretează pe Thaddeus „Thunderbolt” Ross, un rol deţinut anterior de William Hurt, în special în „The Incredible Hulk” (2008) şi în mai multe filme Marvel, inclusiv „Civil War” (2016) şi „Infinity War” (2022). William Hurt a murit în martie 2022.

„Am văzut că se distrau de minune”, a explicat actorul pentru Hollywood Reporter în februarie. El a mai precizat că îi place să facă „lucruri diferite pentru a face pe plac oamenilor. „M-am gândit să încerc asta”.

Anunţat în 2021, „Captain America 4” sefilmează în ciuda grevei scenariştilor. Lansarea sa este programată pentru mai 2024. Intitulat iniţial „New World Order”, filmul a fost redenumit „Brave New World”.

Acest film va fi o continuare directă a seriei „Falcon and the Winter Soldier”, în care Sam Wilson (Anthony Mackie) devine Căpitanul America după retragerea lui Steve Rogers (Chris Evans). Povestea „Captain America 4” este încă necunoscută.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.