Melodia ”Bridge Over Troubled Water” interpretată de 50 de artişti, între care Brian May, Robbie Williams şi Leona Lewis, dedicată victimelor incendiului de la Grenfell Tower din Londra, a înregistrat un record de vânzări pentru Marea Britanie în prima zi de la lansare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coverul piesei semnate de Paul Simon şi Art Garfunkel a devenit cel mai bine vândut single în Marea Britanie din ultimul deceniu, scrie BBC.

Lansat miercuri, după o săptămână de la incendiul din capitala britanică, piesa a fost descărcată de 120.000 de ori, depăşind melodia ”Despacito”, cântată de Luis Fonsi, Daddy Yankee şi Justion Bieber, care a fost vândută în 40.000 de copii, potrivit Official Charts Company.

Videoclipul piesei a fost vizionat de aproximativ 400.000 de utilizatori ai platformei YouTube.

Banii strânşi din vânzarea single-ului vor ajunge la The London Community Foundation.

Incendiul de la Grenfell Tower, pe Lancaster West Estate, a fost semnalat în noaptea de marţi, 13 iunie, spre miercuri, 14 iunie, la ora locală 01.16 (03.16, ora României). Poliţia din Londra a estimat luni că 79 de persoane au murit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.