Cântăreţul Ricky Martin, în vârstă de 47 de ani, a anunţat printr-o postare pe Instagram că are o fiică pe care a botezat-o Lucia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artistul nominalizat la Grammy a anunţat venirea pe lume a fiicei lui printr-o fotografie în care copilul apare parţial.

„Suntem emoţionaţi să anunţăm că am devenit părinţii unei fetiţe frumoase şi sănătoase, Lucía Martin-Yosef. Au fost o aniversare şi un Crăciun, fără îndoială, unice în viaţa noastră. Fraţii ei, eu şi Jwan suntem complet îndrăgostiţi de ea şi recunoscători că putem începe 2019 cu cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi, cadoul vieţii”, a scris artistul născut pe 24 decembrie 1971.

Starul portorican, care a anunţat în mod public în 2010 că este homosexual, a devenit tată de gemeni în 2008. Fiii lui, Matteo şi Valentino, s-au născut cu ajutorul unei mame surogat. În ianuarie 2018, el a anunţat că s-a căsătorit cu artistul siriano-suedez Jwan Yosef.

Cântăreţul a primit o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul secundar jucat în miniseria FX „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” (2018).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.