Cântăreţul american R. Kelly a fost dat în judecată, luni, la un tribunal din Manhattan, de o femeie care îl acuză de abuz sexual, sechestrare şi de infectare cu herpes, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit publicaţiei The New York Times, procesul a fost deschis de o femeie originară din Texas, Faith A. Rodgers, care cere daune ce nu au fost precizate şi care susţine că l-a întâlnit pe artist în luna martie a anului trecut, la un concert din San Antonio. La acel moment, ea avea vârsta de 19 ani.  

Faith A. Rodgers susţine că după ce s-au întâlnit, ea şi R. Kelly au conversat prin telefon, înainte ca artistul să o aducă la New York, unde ar fi forţat-o să întreţină relaţii sexuale cu el, într-o cameră de hotel.

Rodgers mai susţine că artistul nu i-a spus că suferă de herpes şi că a infectat-o cu acest virus, ceea ce ar fi o infracţiune.   

Femeia mai spune că a avut o relaţie cu R. Kelly timp de aproximativ un an, în care acesta a abuzat-o pshihic, verbal şi sexual în mod constant. Artistul ar fi avut un comportament menit să o „umilească şi să o intimideze” pe Rodgers.

Potrivit acestui proces, Kelly a înregistrat adesea relaţiile sexuale pe care le-a avut cu Faith A. Rodgers, fără consimţământul ei, şi sechestrat-o în locuri izolate.

Acest proces a fost deschis în contextul mai multor acuzaţii de comportament sexual inadecvat care au fost lansate la adresa artistului. Deşi Kelly neagă toate acuzaţiile, împotriva lui a apărut campania „#MuteRKelly”. Mai multe concerte ale sale au fost însoţite de proteste, iar Spotify a interzis muzica sa din playlist-uri.

Cântăreţul R&B a fost acuzat, în ultimii 25 de ani, de agresiune sexuală faţă de minore, dar şi de pornografie infantilă. El a negat acuzaţiile.

Reprezentanţi ai artistului nu au oferit încă un punct de vedere.  

R Kelly, născut pe 8 ianuarie 1967, este unul dintre cei mai de succes cântăreţi americani de R&B din toate timpurile, care a avut şase albume Nr.1 în topuri. Cele mai cunoscute melodii ale sale sunt: „Bump n’ Grind", „I Believe I Can Fly" şi „Ignition" (Remix).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.