Cântăreţul Joe Jonas s-a căsătorit cu Sophie Turner, actriţă care joacă în "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", în cadrul unei ceremonii surpriză care a avut loc, miercuri seară, în Las Vegas, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotografii publicate pe reţelele de socializare arată cuplul în timp ce se căsătorea la Las Vegas, în faţa unui imitator al lui Elvis Presley. 

Căsătoria celor doi a avut loc la câteva ore după ce Jonas, care face parte din trupa Jonas Brothers, a cântat împreună cu fraţii săi la gala Billboard Music Awards din Las Vegas.

Un reprezentant al actriţei, care în prezent joacă rolul Sansa Stark în ultimul sezon al serialului "Urzeala tronurilor", a confirmat pentru Reuters prin email că cei doi, care erau logodiţi din 2017, s-au căsătorit. 

DJ-ul american Diplo a distribuit mai multe înregistrări video pe contul său de Instagram cu cei doi tineri căsătoriţi. Prima dintre ele o înfăţişează pe Sophie Turner, îmbrăcată în alb, sosind alături de Joe Jonas în clădirea în care a avut loc căsătoria.

Mai multe site-uri dedicate divertismentului au anunţat anterior că Sophie Turner şi Joe Jonas plănuiau să se căsătorească în Franţa în vara acestui an.

Într-un interviu acordat revistei Harper's Bazaar şi publicat în luna martie, Turner spunea că ea şi partenerul ei de viaţă doresc ca nunta lor să fie "un eveniment cât mai discret posibil, cât mai intim".

Căsătoria lor a avut loc la doar cinci luni după unul dintre fraţii cântăreţului Joe Jonas, Nick Jonas, s-a căsătorit cu modelul şi actriţa Priyanka Chopra, în India. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.