Cântăreţul britanic Chas Hodges, parte a duo-ului Chas&Dave, a fost diagnosticat cu cancer de esofag şi a început în regim de urgenţă un tratament specific, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Boala lui Chas Hodges, în vârstă de 73 de ani, a fost diagnosticată într-un stadiu incipient şi, potrivit unei declaraţii publicate luni pe pagina de Facebook a grupului, cei doi artişti speră să poată continua curând seria de concerte programate. 

”Ne cerem scuze celor care au cumpărat bilete pentru neplăceri. Spaţiile de concerte vor da mai multe informaţii despre reprogramarea show-urilor sau restituirea banilor”, se mai arată în mesajul grupului.

Chas Hodges (voce, pian) şi Dave Peacock (bas) au crescut în nordul Londrei şi cântă împreună din 1975. Înainte de formarea acestui duet, Dave Peacock a făcut parte din mai multe formaţii, l-a acompaniat pe Jerry Lee Lewis şi a deschis concerte The Beatles.

Grupul rockney Chas & Dave a devenit celebru în anii 1970 - 1980 cu piese precum ”Rabbit” şi ”Snooker Loopy”, dar şi ca opening act pentru Led Zeppelin în concertul de la Knebworth din 1979, iar în 2005 a cântat la festivalul Glastonbury. Cei doi au luat o pauză în 2009, după ce soţia lui Dave Peacock a murit din cauza unui cancer pulmonar la vârsta de 36 de ani.

Dave Peacock şi Chas Hodges
Dave Peacock şi Chas Hodges
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.