Cântăreţul brazilian de muzică country Juliano Cézar a murit în timpul unui concert după ce a suferit un infarct. El a căzut pe scenă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cézar a suferit un stop cardiopulmonar, potrivit medicilor. Totul s-a întâmplat în oraşul Uniflor, în Paraná. Artistul avea 59 de ani şi, potrivit unei filmări publicate pe reţelele de socializare, el a căzut pe scenă. 

Potrivit informaţiei Record, doctorul Gustavo Felipe Correa Mendes pretinde că artistul a ajuns la spital după 20 de minute de când a făcut infarctul. 

"Este cea mai tristă veste pe care a trebuit să v-o dăm vreodată. Juliano Cézar a murit din cauza unui infarct în timp ce concerta la Uniflor, în Parana", a anunţat casa de producţie Explosion Music pe Facebook.

Juliano Cézar a înregistrat 10 albume şi a fost nominalizat în 2004 la premiile Grammy Latino la categoria "cel mai bun album romantic".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.