Modelul cubanez şi cântăreaţa Rachel Valdés, în vârstă de 30 de ani, este noua iubită a cântăreţului spaniol Alejandro Sanz, care a anunţat în iulie că divorţează după şapte ani de căsnicie, potrivit El Pais.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Revista Corazón a publicat primele imagini cu cei doi, aflaţi pe un iaht în Miami.

Valdés are un fiu în vârstă de cinci ani, iar Sanz, în vârstă de 50 de ani, are doi copii cu fosta soţie, Raquel Perera, şi alţi doi din relaţii anterioare.

Rachel Valdés l-a acompaniat discret pe Sanz în turneul lui din Spania şi cei doi au fost împreună la ferma lui din Jarandilla de la Vera (Cáceres).

Ei se află acum în Statele Unite, unde cântăreţul întreprinde un turneu, care cuprinde concerte la New York, Chicago, Orlando, Washington şi Miami.

Noua parteneră a artistului este protagonista videoclipului piesei „Traidora” cântată de Gente de Zona împreună cu Marc Antony.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.