Actriţa şi cântăreaţa Vanessa Paradis şi scriitorul şi regizorul Samuel Benchetrit s-au căsătorit, sâmbătă, la Saint-Siméon (Seine-et-Marne), scrie Le Parisien citat de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vanessa Paradis a intrat în primăria din Saint-Siméon (la est de Paris) îmbrăcată într-o rochie de culoare crem şi la capătul a treizeci de minute s-a pronunţat unirea celor doi, scrie cotidianul. 

Ceremonia intimă a reunit câteva zeci de invitaţi, între care Matthieu Chedid, cântăreţul Raphaël şi bineînţeles Lily-Rose, fiica de 19 ani a cântăreţei şi a actorului american Johnny Depp de care Paradis s-a despărţit în 2012.

Starul are numeroase legături cu acest mic oraş de 900 de locuitori, care este aproape de Coulommiers. La Saint-Siméon tatăl ei a murit la sfârşitul anului trecut. El deţinea un restaurant, Les Sources, în satul din apropiere de Saint-Rémy-la-Vanne, explică publicaţia Le Parisien Dimanche.

Vanessa Paradis şi Samuel Benchetrit, amândoi în vârstă de 45 de ani, şi-au oficiat relaţia în august 2017. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.