Cântăreaţa americană Taylor Swift va juca alături de actorii Christian Bale şi Margot Robbie în următorul film al lui David O. Russell, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din distribuţie mai fac parte John David Washington, Rami Malek şi Zoe Saldana.

Russell, cineast cunoscut pentru „American Hustle” şi „Silver Linings Playbook”, regizează după propriul scenariu. Este primul lui lungmetraj de la „Joy” (2015), cu Jennifer Lawrence.

Titlul filmului şi detalii despre acţiunea lui nu au fost divulgate. O dată de lansare urmează să fie anunţată.

Taylor Swift, în vârstă de 31 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din ultimul deceniu, cu 41 de nominalizări la Grammy şi 11 trofee, între distincţiile primite. În ultimul an, a lansat trei albume de succes - „Folklore”, „Evermore” şi „Fearless (Taylor's Version)”.

Proiectul lui Russell este primul la care ea participă după „Cats”, adaptarea musicalului lui Andrew Lloyd Webber, în care au jucat şi Judi Dench, Jennifer Hudson, Rebel Wilson şi Jason Derulo. Filmul a primit critici negative.

Swift a debutat în film în comedia romantică „Valentine’s Day” (2010), în care a jucat alături de Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper şi Taylor Lautner. Ea a mai apărut în drama distopică „The Giver” şi şi-a împrumutat vocea pentru filmul animat „The Lorax”. A fost subiectul unui documentar, „Miss Americana”, care a fost lansat în 2020 la festivalul Sundance şi, în prezent, e disponibil pe Netflix.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.