Cântăreaţa Taylor Swift, câştigătoare a zece premii Grammy, a lansat vineri single-ul „ME!”, colaborare cu solistul trupei Panic! at the Disco, Brendon Urie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 29 de ani, Swift a oferit, încă de la începutul lunii, detalii pe conturile social media legat de o lansare.

„«ME!» vorbeşte despre acceptarea propriei personalităţi şi celebrarea ei”, a spus ea într-un interviu acordat ABC cu câteva ore înaintea lansării piesei. „Cu un cântec pop putem ajunge în minţile oamenilor şi eu vreau ca piesa să îi facă să se simtă mai bine în ceea ce îi priveşte”.

Taylor Swift şi-a început cariera ca interpretă country, în Nashville, la vârsta de 15 ani. La scurt timp s-a lansat în industria pop şi a devenit cunoscută cu piese ca „Shake It Off” şi „Bad Blood”.

Noua melodie este prima lansată după albumul „Reputation” (2017), care a doborât mai multe recorduri de vânzări.

Videoclipul „ME!” a generat peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube în 6 ore de la lansare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.