Cântăreaţa americană Taylor Swift a câştigat procesul intentat fostului DJ de radio David Mueller, care a agresat-o în 2013, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea l-a acuzat că a atins-o într-un mod nepotrivit în timp ce făceau o fotografie împreună. Artista a cerut plata unor daune simbolice, în valoare de 1 dolar, şi a negat acuzaţia că ar fi cerut ca David Mueller să fie concediat.

Luni, juraţii au respins acuzaţiile aduse de Mueller, potrivit cărora artista ar fi cerut postului de radio să îl concedieze pentru o presupusă agresiune. Juriul, format din şase femei şi doi bărbaţi, a dezbătut cazul mai puţin de o oră.

La aflarea verdictului, Taylor Swift a plâns şi şi-a îmbrăţişat mama.

David Mueller, în vârstă de 55 de ani, nu a avut nicio reacţie la aflarea soluţiei.

”Speranţa mea e să îi ajut pe cei ale căror voci trebuie auzite. Astfel, voi face donaţii mai multor organizaţii care ajută victimele agresiunilor sexuale să se apere”, a spus Taylor Swift.  

Taylor Swift, născută pe 13 decembrie 1989, are în palmares zece premii Grammy. În 2016, ea a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite vedete din lume, cu venituri anuale de 170 de milioane de dolari. A debutat cu albumul omonim în 2006 şi a devenit cea mai tânără compozitoare-interpretă a unui single care a ajuns pe primul loc în secţiunea country a topului Billboard. Au urmat alte patru materiale de studio care s-au bucurat de un succes răsunător, în special în Statele Unite, dar şi pe plan mondial, după tranziţia sa din ultimii ani spre stilul pop: ”Fearless” (2008), ”Speak Now” (2010), ”Red” (2012) şi ”1989” (2014).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.