Cântăreaţa rap Nicki Minaj va fi subiectul unei miniserii documentare comandate de HBO Max, regizată de Michael John Warren care a debutat în 2004 cu filmul „Fade to Black” despre Jay-Z.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Platforma de streaming a comandat miniseria de şase episoade care va spune povestea personală şi cea profesională a cântăreţei.

Minaj va ghida privitorul printre cele mai provocatoare şi cele mai reuşite momente din viaţa ei. Fiecare episod va avea o durată de jumătate de oră.

„Vă va oferi o privire nefiltrată asupra vieţii mele şi a călătoriei mele profesionale”, a spus ea în anunţul făcut pe reţelele de socializare. 

Miniseria va fi regizată de Michael John Warren, care a mai lucrat cu Minaj pentru două documentare. Artista va fi producător executiv împreună cu regizorul şi cu Aaron L. Gilbert, Brenda Gilbert şi Cassandra Butcher pentru BRON Life, la fel şi Irving Azoff şi Tommy Bruce.

Nicki Minaj, născută pe 8 decembrie 1982 sub numele Onika Tanya Maraj, este cântăreaţă rap, compozitoare şi actriţă americană, originară din Trinidad şi Tobago. A fost pasionată încă din copilărie de actorie şi muzică, a cântat la clarinet şi a jucat în mai multe piese de teatru. A debutat în muzică în anul 2007 cu o serie mixtape-uri. Şi-a lansat albumul de debut, „Pink Friday”, în 2010. Discul s-a bucurat de un succes uriaş în rândul publicului şi criticilor, iar unele dintre publicaţiile prestigioase de specialitate au denumit-o pe Nicki Minaj „noua regină a muzicii hip-hop”.

Au urmat trei albume de studio, cel mai recent - „Queen” - fiind lansat în 2018. Cu zece nominalizări la premiile Grammy, din palmaresul ei fac parte şase trofee American Music şi patru MTV Video Music.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.