Cântăreaţa Paula Seling a prezentat-o public pe fiica ei, Elena, care are 9 ani şi care a fost adoptată în urmă cu şase ani. Artista a ales să nu facă public acest lucru "din cauza unei întâmplări nedorite" când fiica ei "a venit plângând acasă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mami, sunt pregătită sa afle lumea despre mine...", i-a spus într-o zi Elena, atunci când a fost destul de puternică să înfrunte discuţiile celor din jur. 

"Elena Bucura Seling este fetiţa noastră, a lui Radu Bucura şi a mea, şi este cel mai frumos cadou pe care viaţa ni l-a dat. Este frumoasă, este bună, e sensibilă şi foarte veselă şi o iubim până la cer şi înapoi", a descris-o Paula Seling.

"La cei aproape 9 ani pe care îi are, Elena a petrecut aproape şase în familia noastră şi de atunci suntem cei mai fericiţi părinţi iar bunicii sunt în al nouălea cer. Până azi am ales discreţia în faţa opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite când a venit plângând acasă. Viaţa unui copil născut din inimă poate fi uneori complicată, copiii uneori preiau discuţii din cadrul familial şi pot să se necăjească unii pe alţii, in comunitate. Nu este vina lor, poate că societatea are anumite moşteniri din vremea veche, aşa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură sa înţeleagă ce i se întâmplă şi să fie puternică în faţa oricăror situaţii. Nu m-a interesat dacă oamenii mă vorbesc sau îşi pun întrebări la întâlnirea cu noi, singurul lucru important pentru mine era echilibrul Elenei şi starea ei de fiecare zi", a explicat Paula Seling, pe Facebook, motivele pentur care a ales să nu dezvăluie aspectele din viaţa privată.

"Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor şi talentat în tot ce îşi propune. M-a uimit evoluţia ei, felul în care relaţionează cu ceilalţi copii, spiritul de leader şi dorinţa ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm şi  am sentimemtul că Dumnezeu ne-a pregătit pentru venirea ei, de mult timp. Cu toate întâmplările din vieţile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creşterea ei, îi este foarte apropiat şi face tot posibilul să petreacă mult timp împreună. În ultima perioada, media a început sa scrie tot felul de lucuri, unele total pe lângă realitate. Nu mă afectează şi nici nu doresc să comentez nimic. Însă dacă o afectează pe ea, este grav. Într-o zi m-a luat la discuţii şi mi-a spus că o prietena i-a atras atenţia asupra unui articol ce spunea că "Paula Seling nu are copii!". Înainte de acest moment, eu am evitat să răspund la întrebări în interviurile mele, despre intimitatea familiei şi am încercat să mă asigur că răspunsurile mele nu pot fi interpretate în aşa fel încât să o afecteze pe ea. S-au găsit, însă, jurnalişti care nu înţeleg că intimitatea este un drept şi ca un răspuns evitat are un anumit rost iar titlurile mereu sunt puse de alte persoane care au meseria de a găsi hook uri incitante pentru click-uri. M-am mirat şi m-a afectat, gândindu-mă la ce o fi în inimioara ei. I-am explicat că unele sunt articole inspirate sau rescrise după interviuri şi apariţii mai vechi, înainte ca Dumnezeu să o aducă în familia noastră. I-am explicat că am aşteptat ca ea sa fie suficient de matură încât să nu o afecteze nimic, totodată din respect pentru dreptul ei la intimitate. Voiam să fiu sigură că este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu câteva săptămâni în urmă a venit la mine şi mi-a spus: "Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine".

Împreună cu Radu Bucura, Paula Seling a decis, "după şase ani de când Elena a stat ferită de gândurile lumii, că este suficient de matură să treacă prin aceste lecţii puternice de viaţă. Mi-aş dori ca lumea să fie respectuoasă si blândă, aşa cum merită sufleţelul ei cald, bun, sensibil şi luminos, aşa cum toţi prietenii de familie, cât şi cei din media care ştiau de draga noastră, au păstrat discreţia şi au protejat mediul nostru de familie. Vă îmbrăţişez cu drag", este mesajul artistei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.