Cântăreaţa Nicole Scherzinger a fost dată în judecată de fondatorul Pussycat Dolls pentru că refuză să ia parte la reunirea grupului anunţată în 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coregrafa şi fondatoarea Robin Antin susţine că Scherzinger cere să aibă control din punct de vedere creativ şi o parte mai mare din afacere.

Este precizat că ea a cerut ca cele 49% din acţiunile PCD Worldwide, acordate iniţial, să crească la 75%, având în vedere controlul creativ.

În noiembrie 2019, după zece ani de la destrămarea Pussycat Dolls, a fost anunţat că grupul va fi reformat pentru un turneu.

Cinci dintre cele şase membre ale grupului s-au reunit - Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Carmit Bachar, Kimberly Wyatt şi Jessica Sutta.

Melody Thornton a refuzat să facă parte din turneu, după ce a reclamat anterior că, din punct de vedere vocal, nu a fost întrebuinţată la reala capacitate.

Turneul ar trebui să cuprindă 45 de apariţii live, iar Scherzinger a fost de acord să fie un „partener activ” în seria de concerte, potrivit documentelor depuse vineri la o curte de justiţie din Los Angeles.

În plus, ea ar fi fost de acord în 2019 să aibă o parte de 49% din PCD Worldwide, însă ulterior a cerut o creştere la 75%.

Potrivit documentelor, Scherzinger a anunţat-o prin e-mail pe Antin, în aprilie 2021, că va refuza să ia parte de reunire dacă nu va fi renegociat contractul.

Scherzinger nu a comentat încă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.