Cântăreaţa Mary Wilson, co-fondatoare a grupului Supremes, a murit luni, în casa ei din Las Vegas, la vârsta de 76 de ani, a anunţat agentul său, care a precizat că moartea a fost una subită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La vârsta de 15 ani, Wilson a pus bazele Supremes împreună cu Florence Ballard, iar lor li s-a alăturat Diana Ross. Ea a făcut parte din grup până la destrămarea lui, în 1977.

Cu doar două zile înainte de deces, Wilson a publicat un videoclip pe YouTube în care anunţa că lucrează cu Universal Music pentru un material solo, care ar fi urmat să fie lansat pe 6 martie, când ar fi împlinit 77 de ani.

În 2019, ea a participat la al 28-lea sezon al emisiunii „Dancing With the Stars” şi a lansat „Supreme Glamour”, a patra carte a ei.

Considerat unul dintre cele mai bune grupuri vocale Motown, Supremes a avut 12 piese clasate pe primul loc în topul american între anii 1964 şi 1969. Între cele mai cunoscute se numără „Baby Love”, „You Can't Hurry Love” şi „Stop! In the Name of Love”.

După ce Ross a părăsit grupul în 1970, pentru a urma o carieră solo, Wilson a continuat, însă Supremes nu a mai cunoscut succesul din anii 1960. Ballard a decedat în 1976.

Mary Wilson, care a lansat şi două albume solo, a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame ca membră a grupului, în 1988.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.