Cântăreaţa LP (Laura Pergolizzi) va concerta pe 24 iunie la Arenele Romane din Bucureşti, în acelaşi spaţiu unde a cântat şi prima dată în România, în august 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Bucureşti, ea îşi va promova cel de-al cincilea album, „Heart To Mouth”, apărut în decembrie 2018.

Biletele sunt disponibile în presale, până pe 24 aprilie, la preţurile de 117 lei şi 171 de lei, în reţeaua Eventim.

Artista a concertat prima dată la Bucureşti în septembrie 2016 şi a revenit, în deschiderea concertului Kings of Leon din Capitală, în iunie 2017.

LP, născută pe 18 martie 1981, este compozitoare şi interpretă americană de pop-rock. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, şi-a produs, alături de el, în 2001, primul album, intitulat „Heart-Shaped Scar”. În postura de compozitoare a scris, printre alţii, pentru Rihanna, Christina Aguilera şi Cher.

Piesa care a propulsat-o peste hotarele americane a fost „Lost on you”, lansată în septembrie 2015. Alături de single-ul „Muddy Waters”, ea face parte de pe cel de al patrulea album al artistei.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.