Cântăreaţa neozeelandeză Lorde a anunţat că pregăteşte al treilea album de studio împreună cu Jack Antonoff, cu care a lucrat şi pentru discul „Melodrama”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj publicat miercuri pe Instagram, artista a precizat: „Am revenit în studio în decembrie, doar ca să fac ceva şi, spre surprinderea mea, lucruri bune au ieşit”. 

Jack Antonoff, care a mai colaborat cu Taylor Swft, Lana Del Rey şi Pink, i se alătură pentru acest album.

„A început să ia formă. Apoi, desigur, lumea s-a închis. Încă lucrăm de la distanţă, dar va mai dura ceva”, a mai scris ea.

Ea este convinsă că noul material îi va încânta pe fani zece sau chiar treizeci de ani. „O astfel de treabă ia timp”, a spus ea despre pregătirea albumului.

Născută pe 7 noiembrie 1996, Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, cunoscută sub numele de scenă Lorde, a debutat în 2013, cu single-ul „Royals”, care a devenit un hit, fiind vândut în peste 10 milioane de unităţi, şi albumul de studio „Pure Heroine”, care a ajuns pe locul al treilea în topul Billboard 200. „Melodrama” i-a urmat în 2017, clasându-se pe primul loc în topul american. De cinci ori nominalizată la Grammy, Lorde a câştigat două trofee.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.