Cântăreaţa Lily Allen şi actorul David Harbour, cunoscut pentru rolul din serialul „Stranger Things”, s-au căsătorit în Las Vegas, potrivit revistei People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Allen, în vârstă de 35 de ani, şi Harbour, în vârstă de 45 de ani, s-au căsătorit luni, în capela Graceland, unde un imitator al lui Elvis Presley a cântat în timp ce ea a păşit spre altar purtând o rochie Vintage Dior.

Nunta a avut loc la o zi după ce cuplul a obţinut certificatul de căsătorie. Miercuri seară, amândoi au publicat pe conturile de Instagram fotografii de la eveniment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In a wedding officiated by the king himself, the people’s princess wed her devoted, low born, but kind credit card holder in a beautiful ceremony lit by the ashen skies courtesy of a burning state miles away in the midst of a global pandemic. Refreshments were served at a small reception following.

A post shared by David Harbour (@dkharbour) on

Allen şi Harbour au o relaţie din luna ianuarie a acestui an. 

David Harbour a avut înainte o relaţie cu actriţa Alison Sudol, cunoscută din „Fantastic Beasts”, iar pentru Allen, acesta este al doilea mariaj. Cântăreaţa britanică a mai fost căsătorită cu Sam Cooper, constructor şi decorator, între 2011 şi 2016, timp în care au avut două fiice. Divorţul a fost finalizat în 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.