Interpreta şi compozitoarea engleză Joss Stone a anunţat, printr-o postare online, că a devenit mama unei fetiţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj publicat marţi pe Instagram, alături de trei fotografii marcate „înainte şi după”, artista a transmis: „Inima mea este atât de plină de dragoste. Chiar mai mult decât înainte, ceea ce e greu de imaginat. Am devenit oficial un părinte care crede că copilul lui este cel mai bun din lume şi, desigur, că toată lumea vrea să vadă fotografii cu el tot timpul. Haha! Îmi pare rău, nu mă pot abţine. Ea este cel mai frumos lucru pe care l-am văzut vreodată şi este, de departe, cel mai tare lucru pe care l-am făcut vreodată”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joss Stone (@jossstone)

Joscelyn Eve Stoker, pe numele real, s-a născut în 1987. Cântăreaţa, compozitoarea şi actriţa britanică a debutat cu albumul „The Soul Sessions", care, în 2004, s-a aflat pe lista scurtă pentru Premiul Mercury.

A fost numită de revista Billboard „Reggae Artist of the Year”, în 2015, şi a primit cinci nominalizări la premiile Grammy, câştigând un trofeu pentru cea mai bună interpretare R&B în 2007.

Joss Stone s-a implicat în proiecte muzicale precum SuperHeavy, din care au făcut parte Mick Jagger, Dave Stewart, Damien Marley şi Rahman, şi Band Aid 20 (versiunea din 2004 a Band Aid - serie de concerte caritabile iniţiată de Bob Geldof în 1985), dovedind implicare in cauze sociale de amploare care pot schimba în bine viaţa oamenilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.