Cântăreaţa FKA Twigs, pe numele real Tahliah Barnett, l-a dat în judecată pe actorul Shia LaBeouf pentru agresiune sexuală şi abuz emoţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FKA Twigs a deschis procesul la Curtea Superioară din Los Angeles. Ea a avut o relaţie cu actorul timp de aproximativ un an, între 2018 şi 2019, după ce au lucrat împreună la filmul „Honey Boy”.

„Shia LaBeouf răneşte femeile. Le foloseşte. Le abuzează, fizic şi mental. Este periculos”, se arată în documentele depuse, obţinute de Variety.

În acestea, ea povesteşte cu detalii abuzurile comise aparent de LaBeouf, a cărui carieră a fost marcată de mai multe scandaluri. De-a lungul timpului, comportamentul său imprevizibil l-a adus de mai multe ori în atenţia presei.

LaBeouf, în vârstă de 34 de ani, este acuzat că a umilit-o continuu şi că a avut numeroase crize de furie şi gelozie, învinuind-o chiar că se agăta de fostul ei iubit, actorul Robert Pattinson. În plus, LaBeouf ar fi infectat-o cu bună ştiinţă cu o boală cu transmitere sexuală.

FKA Twigs cere ca procesul să se desfăşoare cu juriu.

Shia LaBeouf a transmis New York Times: „Nu sunt în poziţia de a spune cuiva cum îl face comportamentul meu să se simtă. Nu am scuze pentru alcoolismul meu sau pentru agresivitate, doar raţionalizări. Am fost abuziv asupra mea şi a tuturor celor din jurul meu timp de ani. Am o istorie privind rănirea oamenilor cei mai apropiaţi mie. Îmi este ruşine de această istorie şi cer scuze celor pe care i-am rănit. Nu prea am ce să spun altceva”.

LaBeouf a devenit cunoscut în adolescenţă, când juca în „Even Stevens” al Disney Channel. Au urmat roluri în „The Tranformers” şi „Indiana Jones”, „The Peanut Butter Falcon” şi „Honey Boy”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.