Cântăreaţa portugheză de fado Mariza va concerta la Sala Palatului din Bucuresti, pe 6 martie 2019, pentru a îşi va promova cel mai nou album, care a fost lansat anul acesta sub egida Warner Music Portugal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai recent concert pe care interpreta portugheză l-a susţinut în Capitală a avut loc în luna februarie a acestui an.

Născută pe 16 decembrie 1973, în Mozambic, şi crescută în Portugalia, multiplă nominalizată la premiile Grammy şi câştigătoare a premiului BBC pentru „cel mai bun artist european”, Mariza a colaborat, de la debutul din 2001, cu nume precum Lenny Kravitz şi Sting, Cesária Évora şi Tito Paris, Carlos do Carmo şi Rui Veloso.

A debutat discografic în 2002, cu „Fado em Mim”. În anul 2004, solista a primit premiul Asociaţiei Jurnaliştilor Străini din Portugalia şi European Border Breakers Award. De asemenea, în acelaşi an, cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Atena, Mariza a cântat în duet cu Sting piesa „A Thousand Years”.

Într-un singur deceniu, Mariza a vândut albume în peste un milion de exemplare şi a susţinut un număr impresionant de concerte, peste tot în lume, devenind cântăreaţa cu cele mai mari vânzări din istoria muzicală a Portugaliei.

Înainte de albumul „Mariza”, al optulea al artistei, care a apărut anul acesta, ea a lansat „Mundo”, în 2015.

Biletele pentru concertul din 2019 de la Bucureşti costă 99, 149, 249 şi 349 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.