Cântăreaţa britanică Duffy a lansat piesa „River in the Sky”, al doilea single al ei apărut anul acesta după o pauză îndelungată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ zece ani, Aimee Anne Duffy a stat departe de lumina reflectoarelor. În luna februarie a acestui an, a povestit într-un mesaj publicat pe Instagram că s-a retras din cauza unei traume. Ea a spus că a fost răpită, violată şi drogată.

În luna martie, Radio 2 a difuzat în exclusivitate piesa „Something Beautiful”, care nu a fost însă lansată oficial. Despre aceasta, Duffy a spus că este menită „să ridice moralul în aceste vremuri tulburătoare”.

Joi, pe Instagram, ea a lansat „River in the Sky”, despre care a spus că este „pentru zile mai bune ce vor urma”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @duffy on

Duffy este cunoscută pentru single-ul „Mercy”, care a petrecut cinci săptămâni în topurile britanice şi a devenit al treilea cel mai bine vândut cântec al anului. Albumul ei de debut, „Rockferry”, a fost un succes în Europa şi a fost, de asemenea, apreciat în Statele Unite. I-a adus un premiu Grammy şi a fost marele câştigător la BRIT Awards. În total, la nivel global, albumul a fost vândut în peste 9 milioane de copii.

Al doilea album al ei, „Endlessly”, a apărut în 2010, şi a reprezentat o schimbare în stilul muzical al cântăreţei.

Duffy a jucat şi în câteva filme, precum „Patagonia” (2010) şi „Legend” (2015). În 2013, ea a făcut parte din lineup-ul unui eveniment din New York dedicat lui Edith Piaf.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.