Cântăreaţa americană Demi Lovato a dezvăluit într-un documentar că a fost victima unui viol în adolescenţă, atunci fiind virgină, agresiune care s-a petrecut în timp ce filma pentru Disney Channel, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a făcut aceste precizări într-un film documentar care a deschis marţi Festivalul South By Southwest (SXSW).

"Demi Lovato: Dancing with the Devil" este o docu-serie YouTube, care prezintă lupta sa contra dependenţei de alcool şi droguri din 2018. 

În acest serial de patru episoade, ea a povestit şi detalii despre abuzuri sexuale a căror victimă a fost, inclusiv în noaptea în care a suferit un atac de cord din cauza supradozei.  

"Ştiu că ce urmează să spun va şoca. Dar când eram adolescentă am fost într-o situaţie similară, mi-am pierdut virginitate în urma unui viol", a spus Demi Lovato. 

În vârstă de 28 de ani, Demi Lovato nu a spus numele agresorului său, dar a precizat că incidentul a avut loc pe când era copil-vedetă al  Disney. Ea îşi aminteşte că a fost contrânsă după ce a fost alături de atacatorul ei "tot timpul" la filmări. 

Caracterizând incidentul ca "istoria mea #MeToo", ea a spus că l-a denunţat pe agresor care însă nu a fost îngrijorat. 

Demi Lovato a devenit celebră cu filmul "Camp Rock" de la Disney Channel, filmat pe când avea 15 ani. 

În documentar, în care apare şi Elton John, magnatul muzicii Scooter Braun şi actorul Will Ferrell, Demi Lovato admite că nu a putut renunţa la toate dependenţele sale deodată şi că fumează ocazional cannabis şi consumă alcool cu moderaţie. 

Festivalul South By Southwest se încheie sâmbătă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.