Cântăreaţa americană de rap Megan Thee Stallion a fost acuzată de hărţuire de către fostul ei cameraman, care o acuză de grossofobie şi susţine că a fost obligat să asiste la o relaţie sexuală între artistă şi o altă femeie, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emilio Garcia a acuzat-o, de asemenea, pe vedetă că l-a plătit insuficient, într-o plângere depusă marţi la un tribunal din Los Angeles.

Cameramanul a început să colaboreze în 2018 pentru artistă, cunoscută pentru piesele sale "WAP" şi "Hot Girl Summer".

Potrivit plângerii, el a fost obligat să asiste la un act sexual între Megan Thee Stallion şi o altă femeie, în timpul unei călătorii cu maşina pe insula spaniolă Ibiza, în iunie 2022.

Cameramanul "nu a putut coborî din maşină, deoarece era în mers", şi a fost "umilit (...) pe tot parcursul acestui calvar", insistă în plângere.

A doua zi după incident, el susţine că artista l-a avertizat, spunându-i "să nu vorbeşti niciodată despre ceea ce ai văzut".

În timpul aceleiaşi călătorii, cântăreaţa i-a adresat o serie de atacuri grossofobe, potrivit plângerii: ea i-a dat ordine precum "scuipă-ţi mâncarea" sau "nu ai nevoie să mănânci" şi l-a insultat.

Câteva săptămâni mai târziu, în august 2022, salariul cameramanului a fost modificat.

În loc să primească un salariu fix de 4.000 de dolari pe lună, a trebuit să accepte să fie plătit pentru fiecare lucrare în parte, fără a-şi schimba programul de lucru intensiv pentru a ţine pasul cu ea.

Acest "nou sistem de facturare a făcut ca reclamantul să câştige semnificativ mai puţin, deoarece sumele facturate nu reflectau cu exactitate timpul şi efortul real", explică plângerea.

Cameramanul a protestat în cele din urmă împotriva condiţiilor sale de muncă, iar cântăreaţa a decis în iunie 2023 să nu mai apeleze la serviciile sale.

"Megan trebuie doar să-l plătească pe clientul nostru ceea ce îi datorează, să îşi asume responsabilitatea pentru acţiunile sale şi să înceteze acest tip de hărţuire sexuală şi de comportament grossofob", a denunţat Ron Zambrano, avocatul cameramanului.

Plângerea se referă doar la relaţiile de muncă şi "nu a fost depusă nicio plângere de hărţuire sexuală", a reacţionat avocatul lui Megan Thee Stallion, Alex Spiro, pentru Page Six.

Avocatul şi-a exprimat regretul că cameramanul a inclus "acuzaţii săltăreţe în încercarea de a o stânjeni".

Cântăreaţa a ţinut deja prima pagină a ziarelor, când rapperul canadian Tory Lanez a împuşcat-o în picioare după o petrecere la Hollywood, în 2020, în stare de ebrietate. Pentru care a fost condamnat la zece ani de închisoare în vara anului trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.