Cântăreaţa de manele Denisa Răducu, cunoscută şi ca Denisa Manelista, a murit, duminică dimineaţă, în locuinţa sa din Bucureşti, după ce a intrat în stop cardio-respirator, a declarat pentru Agenţia de presă News.ro Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţa Bucureşti-Ilfov. Tânăra avea vârsta de 27 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un echipaj a ajuns la locuinţa tinerei la ora 04.39, acesta fiind urmat de un al doilea echipaj cu medic.

Tinerei, care se afla în stop cardio-respirator, i-au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o oră, după care a fost declarat decesul. 

Fanii cântăreţei de manele Denisa Răducu, care se trata de carcinom hepatocelular, şi-au exprimat regretul pentru dispariţia ei pe platforma de socializare Facebook.

”Te voi păstra în amintirea mea cu mare drag”, ”Cea mai tristă zi” şi ”Condoleanţe familiei ei! Dumnezeu să o ierte! Îmi pare rău de ea era prea tânără şi frumoasă” au fost câteva dintre mesajele scrise de fanii tinerei

Alţi artişti, între care se numără cântăreaţa Minodora, au reacţionat, de asemenea, la vestea decesului tinerei.

”Ce gol imens şi ce tristeţe am în suflet... Să te odihneşti în pace... Sincere condoleanţe familiei”, a scris Minodora pe pagina ei de Facebook.

În iunie, Consiliul Naţional al Audiovizualului le-a reamintit radiodifuzorilor, printr-un comunicat de presă, că au obligaţia de a respecta drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, viaţa privată, onoarea şi reputaţia, precum şi dreptul la propria imagine, în urma unei notificări primite de la Denisa Răducu, care a cerut ca informaţiile despre starea sa de sănătate să nu mai fie difuzate de televiziuni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.