Cântăreaţa R&B şi actriţa americană Cardi B a dezvăluit că a fost agresată sexual în timpul unei şedinţe foto pentru o revistă, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o discuţie avută cu prezentatoarea TV şi radio Angie Martinez, ea a spus: „Am mers să pozez pentru această revistă şi fotograful încerca să se apropie de mine. Şi-a scos penisul. Am fost atât de furioasă... Ştii ce este nebunesc? I-am spus proprietarului revistei şi el m-a privit de genul «Aşa, şi?»”.

Cardi B, pe numele real Belcalis Almanzar, nu a numit publicaţia, nici fotograful şi nici nu a precizat când a avut loc acest incident.

„Sunt fete din cartier despre care ştiu că au avut parte de acelaşi tip de tratament. Te fac să te simţi că trebuie să faci anumite chestii. Se întâmplă zilnic”, a spus ea legat de mişcarea #MeToo.

Cântăreaţa a mai făcut referire la incident în 2018, când, într-un interviu, a spus: „Pun pariu că dacă femeile astea ies şi vorbesc despre asta, oamenii vor spune «Şi ce? Eşti o târfă. Nu contează»”.

Cântăreaţa a devenit celebră în 2017, a primit de atunci şapte nominalizări la premiile Grammy, iar albumul ei de debut „Invasion of Privacy” s-a clasat pe primul loc în Billboard 200.

Recent, ea a debutat şi în lungmetraj. Joacă alături de Jennifer Lopez în „Hustlers”. În plus, va prezenta împreună cu TI şi Chance the Rapper show-ul „Rhythm + Flow” produs de Netflix.

Cardi B a apărut şi într-un clip pentru campania lui Bernie Sanders pentru alegerile prezidenţiale din 2020.

În luna iunie, ea a pledat „nevinovat” împreună cu alte două persoane pentru 12 capete de acuzare, inclusiv agresiune, în urma unui incident violent care a avut loc într-un club din New York în 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.