Interpreta rap americană Cardi B a anunţat că va deveni mamă pentru prima dată, printr-un moment special prezentat în cadrul emisiunii „Saturday Night Live”, scrie bbc.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artista a lansat, vineri, un nou album, „Invasion of Privacy”, după care a făcut anunţul cu privire la sarcină cântând în cadrul emisiunii „Saturday Night Live” (SNL). Artista s-a prezentat la show îmbrăcată cu o rochie albă care i-a pus în valoare silueta de viitoare mamă.

„Cardi şi eu suntem nerăbdători să înceapă noul capitol din viaţa noastră”, a scris logodnicul ei, rapperul Offsett, duminică, pe platforma de socializare Twitter.

Cardi B şi Offsett şi-au anunţat logodna în octombrie 2017. Ambii au negat anterior zvonuri potrivit cărora ar urma să devină părinţi.  

Născută pe 11 octombrie 1992, în Bronx, New York, Belcalis Almanzar, cunoscută cu numele de scenă Cardi B, este o interpretă americană de rap, trap şi hip hop. Ea a devenit cunoscută prin intermedul platformei Instagram. În perioada 2015 – 2017, artista a apărut în serialul „Love & Hip Hop: New York” difuzat de televiziunea VH1.

În februarie 2017, Cardi B a semnat primul ei contract cu o casă de discuri importantă, Atlantic Records. Single-ul ei de debut pentru Atlantic, „Bodak Yellow”, s-a situat pe primul loc în clasamentul US Billboard Hot 100. Melodia a fost inclusă în albumul ei de debut, „Invasion of Privacy” (2018).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.