Cântăreaţa Buzzy Lee, fiica cineastului Steven Spielberg şi a actriţei Kate Capshaw, şi-a lansat primul album, "Spoiled Love".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Buzzy Lee alias Sasha Spielberg a lansat un disc cu influenţe electro şi folk. Nu este prima legătură a ei cu muzica, artista a lansat şi două EP-uri, al doilea, "Facepaint" a apărut în 2018, anul în care şi-a ales numele de scenă. 

Buzzy Lee şi-a început cariera cu scurte apariţii în filmele tatălui ei. Ea este şi pe genericul "Terminal" din 2004, "Munich", în anul următor, sau "Pentagon Papers". Dar nu a apărut numai în filmele lui Spielberg. A jucat în "La Délicatesse", de David şi Stéphane Foenkinos, cu Audrey Tautou şi François Damiens, dar şi în comedii romantice americane precum "The Art of Getting By" (2011), sau "In a Relationship" (2018).

A avut şi o apariţie muzicală în serialul "Grey's Anatomy", unde a interpretat o versiune folk a "No Scrubs", într-un episod din sezonul 12.

A început să compună de la vârsta de 8 ani, influenţată de ce ascultau părinţii ei, de la cântăreţe folk precum Lucinda Williams şi Joni Mitchell, la The Beatles, dar şi unul dintre fraţii ei, Theo, fiul adoptiv al lui Kate Capshaw şi Steven Spielberg, fan al stilului punk. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.