Cântăreaţa blues-rock Beth Hart a ajuns, joi, la Bucureşti. Avionul cu care a călătorit de la Amsterdam a întârziat mai multe ore, artista anunţând acest lucru printr-o fotografie publicată pe pagina sa de Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un zbor cu mare întârziere de pe aeroportul Schiphol. Astăzi, ne îndreptăm spre Bucureşti, România. Sper!”, a scris artista care va concerta vineri, la Sala Palatului.

Cântăreaţa şi compozitoarea va interpreta, în concertul pe care îl va susţine la Bucureşti, şi piese care îi vor fi cerute de public, informează organizatorii.

În plus, Beth Hart mărturiseşte că îşi doreşte să îşi planifice o vacanţă în România. ”Aş vrea să-mi fac o vacanţă în România, să merg la castelui lui Dracula. Apoi aş cere sfatul localnicilor şi i-aş întreba ce este interesant de văzut în zona lor, ce ar trebui să fac acolo. M-am convins că aşa e cel mai bine să procedez. Oamenii locului ştiu precis ce să-mi recomande! Şi, dacă nu am un program nebunesc, să fiu nevoită să plec a doua zi după concert, mi-ar plăcea să merg în toate acele locuri!”, a mai spus Beth Hart.

Artista, care dedică piesa ”Sky Full of Clover” publicului din România, a mai spus: ”Le trimit o îmbrăţişare imensă, un sărut şi mulţumesc! Sper să-i fac fericiţi! Sunt foarte recunoscătoare că voi reveni la Bucureşti!”.

Beth Hart, născută pe 24 ianuarie 1972, şi-a început cariera muzicală în 1993, când a lansat primul album, "Beth Hart and the Ocean of Souls". Acestuia i-au urmat şapte materiale discografice solo şi două albume înregistrate alături de chitaristul şi compozitorul Joe Bonamassa ("Don't Explain", 2011, şi "Seesaw", 2013). Pentru materialul discografic ”Seesaw” a primit şi o nominalizare la premiile Grammy.

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul vreaubilet.ro, la cinci categorii de preţuri: 90, 120, 150, 190 şi 250 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

Este pentru a doua oară când Beth Hart concertează în România. Primul show al americancei a avut loc în luna iulie 2015.

Evenimentul din 17 iunie de la Bucureşti este organizat de VreauBilet.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.