Cântăreaţa americană Cardi B a anulat un concert marţi, la Indianapolis (estul Statelor Unite) din cauza riscurilor privind securitatea sa, a anunţat ea pe Twitter, citată de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia din Indianapolis a confirmat pe aceeaşi reţea de socializare că spectacolul a fost anulat din cauza "unui risc neidentificat". "Nu există pericol imediat pentru siguranţa publicului, nu au existat incidente. O anchetă este în desfăşurare", a adăugat ea. 

"Îmi pare rău pentru astăzi", a scris pe Twitter artista originară din Bronx, explicând pe Instagram că "nu s-a mai confruntat niciodată cu o situaţie ca aceasta".             

Ea a publicat şi un comunicat al organizatorului evenimentului, subliniind că spectacolul a fost reprogramat.                

Fanii nemulţumiţi s-au plâns că show-ul a fost anulat cu "doar câteva minute" înainte de începere, iar alţii au fost fericiţi că s-a ţinut cont de securitatea lor. 

Cardi B a cunoscut succesul în vara lui 2017. De atunci, trei dintre titlurile sale au atins vârful vânzărilor de discuri din SUA, aşa cum este albumul "Invasion Of Privacy". De altfel, ea este o susţinătoare a candidaturii democratului Bernie Sanders. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.