Muzicianul britanic Elton John a fost prezent joi, pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes, pentru premiera filmului biografic „Rocketman”, selectat în afara competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu ajutorul mărcii lui preferate, Gucci, şi a bijuteriilor Chopard (creatorul trofeului Palme d'Or), artistul a reuşit să fie una dintre cele mai strălucitoare prezenţe pe covorul roşu.

În vârstă de 72 de ani, starul pop a purtat - la sesiunea foto din timpul zilei - un costum albastru deschis, decorat cu o broderie florală şi cuvântul „Rocketman”. Costumul a fost accesorizat cu ochelari de soare de aceeaşi culoare şi pantofi sport albi, ornaţi cu trei rânduri de cristale, în valoare de 1.250 de dolari, scrie The Hollywod Reporter. 

Pentru proiecţia de seară, John a ales un alt costum Gucci, realizat de directorul creativ al casei, Alessandro Michele. Costumul negru, cu o rachetă roşie pe rever şi cuvântul „Rocketman” brodat pe spatele sacoului, a fost accesorizat cu o altă pereche de ochelari Gucci, cu lentile cu formă de inimă, un cercel Chopard cu diamante galbene şi albe şi un ceas, aceeaşi marcă, din aur alb şi diamante.

Elton John colaborează de mai mulţi ani cu Gucci. Casa de modă a lansat un model de ochelari de soare (1.105 dolari) în stilul lui Elton John, pentru a marca retragerea din activitate a artistului, în 2021.

Lungmetrajul biografic „Rocketman” (Paramount) este regizat de Dexter Fletcher, iar Taron Egerton joacă rolul muzicianului britanic. În România, filmul va avea premiera pe 31 mai.

În seara premierei filmului, Elton John şi Taron Egerton au interpretat piesa „Rocketman”.

Festivalul de Film de la Cannes, ajuns la a 72-a ediţie, a debutat pe 14 mai şi se va încheia pe 25 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.