Calendarul Pirelli 2018 celebrează diversitatea prin lumea suprarealistă din "Alice în Ţara Minunilor" cu o "distribuţie" exclusiv de culoare, printre care se află actriţele Lupita Nyong'o, Naomi Campbell, Whoopi Goldberg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În calendarul 2018 sunt 18 modele de culoare: artişti, muzicieni, actori şi comici. Fotografiile sunt realizate de Tim Walker, iar editorul Vogue, Edward Enniful, a reacreat "lumea de vis suprarealistă" imaginată de Lewis Carroll în "Alice în Ţara Minunilor". 

Lupita Nyongo'o este The Dormouse (Foto: Pirelli)
Lupita Nyongo'o este The Dormouse (Foto: Pirelli)

Printre personajele care au pozat se regăsesc celebrităţi precum rapperul Sean "Diddy" Combs şi supermodelul Naomi Campbell în roluri de călăi regali, RuPaul ca Regină de Inimă Roşie şi rapperul Lil Yachty - membru în garda Reginei. Duckie Thot o întruchipează pe Alice iar Whoopi Goldberg pe Ducesă.  

Sean
Sean "Diddy" Combs şi Naomi Campbell

Nu este pentru prima dată când Pirelli optează pentru o "distribuţie" exclusiv de culoare. Ediţia din 1987 a avut aceeaşi temă, având-o printre modele pe adolescenta de atunci Naomi Campbell, deja cunoscută.

Djimon Hounsou - The King of Hearts
Djimon Hounsou - The King of Hearts

Calendarul Pirelli a apărut în urmă cu decenii fiind lansat de compania de cauciucuri ca o "vitrină" a frumuseţii feminine. În ultimii ani s-a redefinit creând imagini cu influenţe sociale. 

Whoopi Goldberg - The Royal Duchess
Whoopi Goldberg - The Royal Duchess

Calendarul nu se vinde publicului, ci este oferit celebrităţilor şi celor din diferite industrii.  

Albumul pe 2017 a celebrat naturaleţea femeii la care au participat unele dintre cele mai influente actriţe: Nicole Kidman, Uma Thurman, Robin Wright şi Julianne Moore. Fotograf a fost Annie Leibovitz.

Primul calendar Pirelli a fost publicat în 1963. De atunci, în ediţiile care au urmat, au pozat numeroase staruri de cinema, dar şi vedete din universul muzicii şi al sportului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.