O călătorie pe Transfăgărăşan cu echipa „Top Gear”, incursiuni în „Natura Dezlănţuită” şi în culisele birourilor vamale, de imigrare şi carantină din Australia se regăsesc în programul lunii iunie al postului Hostory Channel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul „Natura dezlănţuită” va avea premiera pe 5 iunie şi, în fiecare sâmbătă, de la ora 21:00, va fi difuzat câte un episod.

De-a lungul timpului, oamenii au fost atraşi de lumea naturală, încercând să o îmblânzească, dar în confruntarea om-natură, natura învinge întotdeauna. Exploratorul Greg Aiello a călătorit în îndepărtate colţuri ale lumii, documentând toate fenomenele întâlnite. Împărtăşeşte astfel colecţia sa uluitoare de filmări despre omenire şi regnul animal.

De la vânători primind vizita neaşteptată a unui urs care se caţără în copaci la un bărbat care intră cu maşina într-o tornadă şi o cobră ce face „autostopul”, exploratorul pune sub lupă momentele şocante surprinse de camerele de luat vederi sau filmate cu telefonul mobil de aventurieri de ocazie.

Serialul „Securitatea graniţei” va debuta pe 27 iunie şi, în fiecare duminică, va fi difuzat câte un episod de la ora 18:05.

Privitorul pătrunde în culisele birourilor vamale, de imigrare şi carantină din Australia. Angajaţii acestor departamente au misiunea de a proteja graniţele ţării de traficanţi de droguri, imigranţi ilegali, potenţiali terorişti, organisme dăunătoare şi boli tropicale. Acest program dezvăluie câteva dintre metodele pe care le folosesc autorităţile vamale pentru a face diferenţa dintre greşelile oneste ale turiştilor nevinovaţi şi faptele grave ale infractorilor.

Sezonul al 14-lea al emisiunii „Top Gear” va avea pemirea pe 24 iunie. În fiecare joi, de la ora 21:00, va fi difuzat câte un episod.

Cu multe aventuri în jurul lumii, test drive-uri memorabile pentru pasionaţii de motoare, toate completate de umorul englezesc al legendarilor Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, sezonul 14 debutează cu episodul filmat în România, în care echipa „Top Gear” a declarat Transfăgărăşanul drept „cel mai spectaculos drum din lume”. Călătoria celor trei începe la Constanţa, continuă prin Bucureşti, cu o oprire la Palatul Parlamentului, şi se încheie pe Transfăgărăşan.

Episoadele din acest sezon îi prezintă pe cei trei prezentatori împingând limitele ingineriei moderne în încercarea de a construi o maşină electrică şi o rulotă zburătoare. Printre oaspeţii speciali se numără Eric Bana, Michael Sheen şi Seasick Steve.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.