"Café Society", cel mai recent film al lui Woody Allen, care a inaugurat Festivalul de la Cannes din 2016, va fi proiectat în premieră absolută în România în deschiderea celei de-a doua ediţii a festivalului Audience Award Film Festival, pe 21 aprilie, de la ora 18.00, la Cinema Muzeul Ţăranului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între 21 şi 23 aprilie, Audience Award Film Festival aduce la Bucureşti o selecţie de filme premiate de public la marile festivaluri ale lumii care conferă asemenea distincţii: Sundance, Toronto, Berlin, Veneţia şi alte titluri cu mare impact la public. 

Plasată în 1930, povestea de dragoste dulce-amară scrisă de Woody Allen urmăreşte drumul parcurs de Bobby Dorfman, originar din Bronx, până la Hollywood, unde se îndrăgosteşte, şi înapoi în New York, unde este aruncat în lumea vibrantă a vieţii de noapte din înalta societate.

Filmul îi are în rolurile principale pe Jesse Eisenberg, cunoscut pentru rolul lui Mark Zuckerberg în filmul "The Social Network”, 2010, care i-a adus şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun actor, şi Kristen Stewart, celebra protagonistă din saga "Twilight” sau "Personal Shopper” al lui Olivier Assayas, film care i-a adus cineastului francez Premiul pentru regie la Cannes în 2016. Cu "Café Society”, Woody Allen evocă lumea anilor ’30 pentru a spune o poveste foarte romantică despre visele care nu mor niciodată.

"Café Society” va fi urmat de proiecţia specială a celui mai premiat film de la Oscarurile de anul acesta şi câştigătorul Premiul Publicului la cea mai recentă ediţie a Festivalului de la Toronto: "La La Land” în regia lui Damien Chazelle. 

Prima zi din festival se va încheia cu un concert special Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov şi Alex Neagu, la Clubul Ţăranului, de la ora 22.00, un concert cu personaje, o joacă a textelor cu melodii şi instrumente posibile, o glumă serioasă la care râsul e trist şi tristeţea poate fi veselă.

Biletele la filme pot fi achiziţionate la Cinema Muzeul Ţăranului, pe Eventbook.ro şi în reţeaua Eventbook. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Audience Award Film Festival este organizat de Voodoo Films şi Asociaţia Cinemascop şi este realizat cu sprijinul Catena, IQOS şi al Institutului Cultural Român.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.