Ediţia de duminică a emisiunii „Schimb de mame”, transmisă de Prima TV, de la ora 20:00, prezintă două familii din Huşi şi Bucureşti, unde două femei se confruntă cu situaţii inedite lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două mame care fac schimb de locuri sunt Petronela Nistor (în vârstă de 29 de ani), din Bucureşti, şi Mariana Chiparcă (32 de ani), din Huşi (judeţul Vaslui).

Petronela este căsătorită cu Daniel şi are două fiice dintr-o relaţie anterioară. Mariana şi soţul ei, Vali, soţul ei, au împreună un băiat şi o fată, Kevin şi Bety.

Mariana, din Huşi, ajunge în Bucureşti şi vede că lucrurile nu stau aici la fel de bine ca la ea acasă. Ea este adepta curăţeniei şi disciplinei. Este cucerită de cele două fetiţe, însă nu se înţelege cu tatăl lor.

La Huşi, Petronela este impresionată de ce găseşte. Ea conştientizează diferenţele dintre cele două familii şi comparaţia nu este în favoarea ei. Aşa că trece de la o stare la alta, de la veselie la lacrimi amare, în ciuda faptului că tatăl de familie încearcă să o împace.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.