Actorul Bruce Willis îl va interpreta pe antrenorul de box Cus D’Amato într-o dramă intitulată „Cornerman”, despre felul în care a fost descoperit fostul pugilist american Mike Tyson, scrie Variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul va reprezenta debutul în regie a actorului Rupert Friend, cunoscut pentru interpretarea personajului Peter Quinn în serialul de televiziune „Homeland”. 

Acţiunea dramei „Cornerman” este plansată în New York, în anii 1980. Filmul prezintă cum D’Amato, care antrenase unii dintre cei mai mari campioni ai lumii, l-a descoperit pe Tyson, la acea vreme în vârstă de 13 ani. Încă nu a fost anunţat cine îl va interpreta pe Mike Tyson.

Filmările pentru acest lungmetraj vor începe în toamnă. 

„Până la urmă, aceasta este o poveste despre o legătură puternică între două talente extraordinare, fiecare având suficient curaj pentru a îşi recunoaşte temerile în faţa celuilalt, reuşind să ajungă împreună la excelenţă”, a spus Friend.

„Este o poveste despre lupta pentru acel ceva în care crezi şi un film care va face spectatorii să se gândească la adevărata semnificaţie a puterii”, a adăugat el.

CAA va gestiona drepturile pentru acest film în SUA, iar IMR International, în alte teritorii. 

Născut pe 19 martie 1955, Walter Bruce Willis este un actor american, cunoscut pentru rolurile pe care le-a jucat în franciza „Die Hard” şi în producţii precum „Armageddon”, „Pulp Fiction” şi „The Sixth Sense”. În 1987, a câştigat un Glob de Aur pentru „cea mai bună interpretare făcută de un actor într-un serial TV – comedie sau musical”, pentru apariţia sa în „Moonlighting” (1985). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.