Bruce Willis este în cursă anul acesta pentru Razzie Awards (Zmeura de Aur) 2022, cu opt filme. Aceste distincţii parodiază Oscarurile, premiind cele mai proaste filme ale anului, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii acestor trofee satirice au creat deci o categorie dedicată actorului, intitulată „Cele mai proaste interpretări ale lui Bruce Willis într-un film în 2021”. 

În aceste opere, în general cu un buget mic şi difuzate doar online, starul din franciza „Die Hard” are roluri de şerif blazat, poliţist, general în retragere sau fost agent CIA. 

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Niciunul dintre aceste filme, în care Bruce Willis apare adesea pentru scurt timp, dar cărora le face promovare, nu a înregistrat 20% din părerile pozitive pe site-ul Rotten Tomatoes care adună scorurile filmelor din diferite surse. 

Rară performanţă, trei dintre aceste filme („American Siege”, „Apex” şi „Out of Death”) afişează un scor de 0% din partea criticilor. 

Comedia muzicală „Diana” este „favorită”

Filmul care a primit cele mai multe nominalizări este comedia muzicală dedicată prinţesei Diana şi difuzată de Netflix. Filmul este în cursă la nouă categorii, între care pentru „cel mai prost lungmetraj”. Comedia muzicală a avut pe Broadway doar 33 de reprezentaţii. 

Jared Leto s-a remarcat de asemenea pentru Zmeura de Aur cu interpretarea exuberantă şi accentul său italian din „House of Gucci”. El este selecţionat la categoria „cel mai nepotrivit cuplu pe ecran” pentru că „a purtat o mască din latex de 8 kilograme, haine de tocilar şi accent ridicol”. 

Aceste ironii nu ar trebui să-l împiedice pe actor să apară pe lista nominalizărilor pentru Oscar la categoria „cel mai bun rol secundar masculin”, care vor fi anunţate marţi. 

Printre alte celebrităţi nominalizate la Zmeura de Aur se află şi starul NBA LeBron James, pentru costumul din „Space Jam”.

„Golden Raspberry Awards”, cu denumirea neoficială „Razzies”, au fost inventate într-un bar din Los Angeles în 1981 de foşti studenţi la cinematografie şi profesionişti de la Hollywood. 

Laureaţii vor primi trofeele reprezentând o zmeură de mărimea unei mingi de golf aşezată pe o bobină de film Super 8. Câştigătorii vor fi anunţaţi înainte cu o zi de ceremonia Oscar, pe 26 martie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.