Cântăreţul american Bruce Springsteen va fi una dintre vedetele unui mare concert prevăzut la finalul lui august în Central Park pentru a sărbători "renaşterea New Yorkului" după pandemie, împreună cu Paul Simon şi Jennifer Hudson, a indicat joi primarul oraşului într-un mesaj pe Twitter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul democrat Bill de Blasio a anunţat la începutul lui iunie că va organiza un concert gigant, prevăzut pentru 21 august, chiar dacă data nu a fost cofirmată. 

Organizatorul evenimentului, producătorul Clive Davis, a spus că va coopta opt "staruri" pentru un concert de trei ore, care se va desfăşura în prezenţa a 60.000 de persoane şi cu difuzarea televizată în lumea întreagă. 

Mare parte dintre bilete vor fi gratuite.      

Springsteen, 71 de ani, supranumit The Boss, a fost prima vedetă care şi-a reluat spectacolul pe Broadway săptămâna trecută - un spectacol care a fost întrerupt de pandemie - în faţa unui public vaccinat.                

Preţurile biletelor pentru acest spectacol variază în funcţie de seară, dar rar sunt sub 200 de dolari.                

Cântăreţul şi compozitorul american Paul Simon, 79 de ani, a susţinut în 2018 un turneu de adio. 

Jennifer Hudson, 39 de ani, cântăreaţă de R&B şi actriţă, este cel mai "tânăr" nume dintre cele trei anunţate de primar. Ea o interpretează pe Aretha Franklin în filmul "Respect" care va fi lansat în august. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.