Muzicianul american Bruce Springsteen a anunţat duminică, într-o discuţie cu cineastul Martin Scorsese dedicată promovării programului Netflix „Springsteen On Broadway” înaintea startului voturilor pentru premiile Emmy, că a scris un întreg album pentru trupa E Street.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timpul discuţiei de la Raleigh Studios din Hollywood, Springsteen a spus: „Au fost aproaximativ 7 ani fără să scriu ceva pentru trupă. Nu puteam să scriu nimic. Apoi, în urmă cu o lună, am început şi am scris material pentru un întreg album pentru trupă, apărut aproape de nicăieri. Va fi un alt turneu”.

Vestea a fost primită cu aplauze de cei 200 de spectatori, pentru care Springsteen a interpretat şi două piese, „Dancing In the Dark” şi „Land of Hope and Dreams”, scrie Billboard.

„Springsteen on Broadway” a fost subiectul unei discuţii relaxate, cu intervenţii amuzante din partea ambilor protagonişti, care s-au cunoscut în 1975, când Scorsese a fost cu Robert De Niro la un concert Springsteen în Los Angeles. 

One-man show-ul „Springsteen on Broadway” a fost lansat de Netflix pe 15 decembrie 2018. Spectacolul a avut premiera în octombrie 2017. Reprezentaţiile au fost ţinute cu casa închisă, iar seria a fost extinsă de trei ori. În total, au fost 236 de reprezentaţii ale show-ului de două ore în care Springsteen cântă la chitară acustică şi pian.

Bruce Springteen este scenarist, regizor şi producător al spectacolului în care apare şi soţia lui, cântăreaţa Patti Scialfa. În luna iunie 2018, muzicianul a fost recompensat cu un premiu Tony special pentru acest spectacol.

Artistul american va lansa, pe 14 iunie, albumul solo „Western Stars”, al 19-lea al lui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.