Muzicianul american Bruce Springsteen a pledat vinovat pentru consum de alcool într-o zonă cu restricţii, în timp ce acuzaţiile de conducere a unei maşini sub influenţa alcoolului şi în mod nepotrivit au fost retrase din lipsă de dovezi, în timpul unei audieri care a avut loc miercuri, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreţul a fost amendat cu 500 de dolari. 

"Domnul Springsteen este mulţumit de decizia dată astăzi de instanţă", se arată într-o declaraţie a reprezentantului său. "Procurorul nu a putut să furnizeze dovezile necesare în legătură cu acuzaţia că ar fi condus sub influenţa alcoolului şi în mod nepotrivit şi, prin urmare, au fost retrase ambele acuzaţii. Domnul Springsteen, care nu are cazier, a pledat vinovat că a consumat alcool într-un spaţiu închis şi a fost de acord să achite o amendă de 500 de dolari". 

Cântăreţul a fost arestat pe 14 noiembrie în apropiere de Sandy Hook Lighthouse în zona Gateway National Recreation, un parc de pe coasta de nord a New Jersey. 

Springsteen a participat la audiere prin intermediul platformei Zoom. Presa nu a avut voie la audiere, deşi un număr suspect de mare de mesaje pe Twitter au apărut în timpul audierii. 

Supranumit „The Boss”, cu o carieră de peste 50 de ani, muzicianul a lansat toamna trecută al 20-lea album de studio, „Letter to You”. Arestarea lui a avut loc la câteva săptămâni după asta.

Springsteen a fost şi protagonistul unei reclame pentru Jeep care a fost difuzată, duminică, în timpul Super Bowl. În clipul intitulat „The Middle”, el vorbeşte despre reunirea Americii divizate. După apariţia acestor informaţii, reclama a fost înlăturată de pe contul de YouTube al Jeep.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.