Cântăreaţa americană Britney Spears a mulţumit mişcării #FreeBritney pentru că a ajutat la înlăturarea tatălui ei din rolul de tutore deţinut timp de 13 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj publicat luni pe Twitter, cântăreaţa a scris: „#FreeBritney... nu am cuvinte... datorită vouă şi a rezistenţei voastre constante în a mă elibera de tutela mea, viaţa mea se îndreaptă acum în acea direcţie”.

Spears a dezvăluit că sprijinul acordat de mişcare a emoţionat-o. „Am plâns noaptea trecută două ore pentru că fanii mei sunt cei mai buni şi ştiu asta”. Alături de acest mesaj, ea a publicat şi un clip cu ea pozând.

Pe 29 septembrie, Spears a obţinut o victorie importantă în cazul tutelei când tatăl ei, Jamie Spears, a fost înlăturat ca tutore.

O audiere este stabilită pentru 12 noiembrie pentru a fi stabilit dacă tutela instituită în 2008 va fi încheiată în întregime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.