Cântăreaţa americană Britney Spears, care a primit recent câştig de cauză în procesul tutelei care îi fusese impusă în urmă cu 13 ani, a anunţat pe Instagram că lucrează la o nouă melodie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În mesajul publicat, alături de o înregistrare video în care face vocalize în faţa oglinzii, Spears a făcut o trecere în revistă a carierei sale şi a citat din biografia publicată de RCA Records: albume vândute în aproximativ 100 de milioane de copii în întreaga lume.

„Nu dau probă pentru ceva!!! Îmi amintesc mie şi lumii cine sunt!!! Da... voi fi propriul susţinător... de ce? Sunt aici să amintesc familiei mele albe «rafinate» că nu am uitat ce mi-a făcut şi că nici nu voi uita vreodată!!!”.

În final, cântăreaţa a spus: „O nouă piesă e în lucru. O să vă dezvălui ce vreau să spun”. 

Potrivit unei surse a Variety, cântăreaţa este într-adevăr interesată să înregistreze muzică nouă, însă nu este clar dacă a început lucrul.

Spears nu a mai lansat un album de la „Glory”, apărut în 2016. Ar fi trebuit să colaboreze în 2018 cu producătorul şi compozitorul Justin Tranter şi nu e confirmat dacă a fost înregistrat ceva la acel moment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.