Trupele Bring Me The Horizon şi Bastille au fost confirmate drept capete de afiş la festivalul Electric Castle, a cărui a patra ediţie se desfăşoară în perioada 14 - 17 iulie, la castelul Banffy din localitatea Bonţida (judeţul Cluj), informează organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni, 29 februarie, este singura zi în care se pot cumpăra abonamente la preţul de 299 de lei, urmând ca până pe 11 martie acestea să poată fi achiziţionate la preţul de 329 de lei.

Formaţia Bring Me The Horizon (BMTH) vine pentru prima dată în România. Cu un sound care îmbină rockul alternativ cu muzica electronică, trupa britanică este considerată una dintre cele mai vizionare din lume. Cu o discografie ce cuprinde cinci titluri, BMTH va prezenta în România cel mai recent material discografic, lansat în 2015, ”That's the Spirit”.

În doar trei ani de la lansarea albumului de debut, ”Bad Blood”, trupa Bastille a reuşit să devină una dintre cele mai apreciate formaţii indie rock la nivel mondial. S-a clasat pe primul loc în Album Charts din Marea Britanie, a câştigat un Brit Award, a vândut aproximativ 8 milioane de exemplare doar în Statele Unite şi Marea Britanie. Bastille, care va ajunge în premieră în Transilvania, completează lista de trupe ce vor urca pe una dintre scenele plasate în apropierea castelului Banffy, unde îşi va prezenta cel mai nou album, care va fi lansat anul acesta.

La ediţia 2016 a Electric Castle va fi prezent şi grupul hip-hop Dilated Peoples. Din palmaresul său fac parte colaborări cu Kanye West, Xzibit şi John Legend. Prim album al grupului, ”The Platform”, a fost considerat revoluţionar pentru hip-hop.

DJ-ul Slow Magic, care îşi defineşte munca drept ”muzică realizată de prietenul tău imaginar” şi care are la activ mai multe albume primite cu foarte mult entuziasm de critici, îşi va face apariţia la Electric Castle cu binecunoscuta mască ce stilizează un cap de lup multicolor.

În line-up sunt incluşi şi DJ-ii Paco Osuna şi KiNK, care aduc două stiluri diferite: techno şi house. Alături de aceştia, pe afiş sunt prezenţi şi Kidnap Kid, Cinnamon Chasers, Jon Kennedy.

Formaţia clujeană de rock Grimus va sărbători 10 ani de la debutul discografic şi la Electric Castle, iar alte nume autohtone care vor concerta în cadrul festivalului sunt Fraţii Grime, Firma, Diamonds are Forever, Otherside, Yellow, Nopame, Argatu şi Satellites.

Pentru ediţia de anul acesta au fost deja anunţaţi Sigur Ros, Paul Kalkbrenner, Rusko, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari, Gorgon City, De Staat, God Is an Astronaut , Gramophonedzie, Babylon Circus, General Levy, Nu:Tone B2b Logistics, Dj Marky, Aba Shanti-I, Woralks , Camo & Krooked , Gui Boratto, Congo Natty (Rebel Mc), Toddla T , Art Department , Macka B, Louisahhh!, Loadstar, Legowelt, Alternosfera, Urma, Macanache, Icicle , N’to, Axel Boman şi DJ Shiver.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.