Brian May, Roger Taylor, Liam Gallagher, Supergrass, Mark Ronson, Chrissie Hynde, Josh Homme, Stewart Copeland vor fi pe scenă la Londra, pe 3 septembrie, în concert alături de Foo Fighters care îl va omagia pe bateristul Taylor Hawkins care a murit în martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Foo Fighters a anunţat la 9 iunie două concerte prin care îi va aduce omagiu bateristului Taylor Hawkins, mort pe 25 martie la Bogota. Primul show va avea loc pe Wembley, la 3 septembrie, şi al doilea la Kia Forum din Los Angeles, la 27 septembrie. Biletele vor fi puse în vânzare din 17 iunie.

Pe Wembley, alături de Foo Fighters, vor fi Brian May, Roger Taylor, Liam Gallagher, Supergrass, Mark Ronson, Chrissie Hynde, Josh Homme, Stewart Copeland. Dave Chappelle va fi invitat special. 

Foo Fighters precizează că veniturile acestor concerte vor fi transferate asociaţiilor britanice alese de familia lui Taylor Hawkins. 

Taylor Hawkins a murit subit, la vârsta de 50 de ani, pe 25 martie, într-un hotel din Bogota, înaintea unui concert în capitala Columbiei. A cântat cu Foo Fighters, alături de Dave Grohl, din 1997.

După decesul lui Hawkins, grupul, care a făcut istorie în rockul alternativ, a anunţat anularea turneului său mondial şi nu a mai apărut la gala Premiilor Grammy pe 3 aprilie, unde a câştigat trei trofee.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.